Prodej rodinného domu 142 m², Hradec Králové

6 000 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize

Nemovitosti nabízí

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Máte velkou rodinu a řešíte stěhování do většího? V tomto domě budou mít dostatek prostoru i soukromí všichni členové vaší domácnosti.

- 4+1
- 142 m2
- pozemek 435 m2
- po rekonstrukci v roce 2016
- moderní prostorná kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči
- kolárna i dílna v domě
- dřevník a garáž jako přístavba
- klidná lokalita obklopená zelení
- do centra 10 min

Tento vnitřní řadový dům leží na ulici Gagarinova v Hradci Králové a je dispozičně řešený jako 4+1 s podlahovou plochou 142 m2. Je nepodsklepeny? s jedním nadzemním podlažím a podkrovím. Po proběhlé rekonstrukci jsou okna plastová, vnitřní dveře plné nebo prosklené s obložkovy?mi zárubněmi. Podlahy jsou z části vinilové, plovoucí nebo dlažba. Vytápění je ústřední s plynovy?m kotlem, teplá voda je ze zásobníku. Dům je napojen na elektřinu, veřejny? vodovod, kanalizaci a plyn. U domu se nachází kůlna a přízemní garáž.

Ač se na první pohled dům jeví zvenku nenápadně, vnitřní dispozice je členitá s plný komfortem bydlení pro vícečlennou rodinu. Posuďte sami: 2 dětské pokoje, ložnice, velká kuchyň s prostornou a plně vybavenou linkou, příjemný obývací pokoj, koupelna, 2 samostatné toalety, kolárna a dílna. Dům prošel v roce 2016 rekonstrukcí má nové krovy, střešní krytinu, rozvody vody, plynový kotel, plynový bojler a nově připojenou kanalizaci.

Vstup do domu je přes prostornou verandu, která aktuálně slouží jako kolárna. Další úložné prostory poskytuje dílna, ze které se zároveň dostanete na druhou relaxační část zahrady. Příjezdová strana zahrady je větší a umožňuje pohodlný vjezd vozu. Nádvoří a další příslušenství domu, kolna a garáž, je vhodné renovovat.

Dům se nachází v sídlištní zástavbě, je obklopený zelení a řadou vzrostlých stromů, které umocňují příjemný pocit z bydlení v klidné části Hradce Králové a přesto blízko centra města. V okolí je velmi dobrá občanská vybavenost a dopravní spojení s centrem. Stanice městské hromadné dopravy je vzdálená 100 metrů.

Zaujal vás tento dům? Ráda vás přivítám na společné prohlídce. Neváhejte mě kontaktovat ani v případě dodatečných dotazů. S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1067
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 435 m²
Plocha užitná 142 m²
Plocha zastavěná 341 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prodejme.to

Praha, Příčná 1892/4

Zobrazit kompletní nabídku RK

Sdílet nemovitost

TOPlist