Prodej stavební parcely 902 m², Ledce

3 350 000 Kč

3 714 Kč za m²
možnost získání výhodného hypotečního úvěru, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servis

Nemovitosti nabízí

David Dvořáček, s.r.o.

Hradec Králové, Smiřická 329/44

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představte si místo, kde vaše rodina najde svůj domov, hřiště pro vaše děti a zároveň klidný úkryt uprostřed nádherné přírody, ale s výhodami městského života. Naše nabídka, stavební pozemek o rozloze 902 m2 v Ledcích, je přesně takovým místem. Díky již schválenému stavebnímu povolení můžete okamžitě začít s realizací vašeho snu o domově, aniž byste museli ztrácet čas a energii na administrativní záležitosti.

Tento pozemek je jako stvořený pro mladé rodiny, které touží po životě v harmonii s přírodou, ale nechtějí se vzdát pohodlí a dostupnosti služeb, které moderní život nabízí. Ledce jsou tím pravým místem, kde můžete vychovávat své děti v bezpečném a zdravém prostředí, s možností využití veřejné dopravy a s veškerou občanskou vybaveností na dosah.

Již schválené stavební povolení znamená, že vaše plány na vytvoření rodinného hnízda mohou začít ihned. Tato výhoda vám ušetří nejen čas, ale i peníze a umožní vám soustředit se na to nejdůležitější - vaši rodinu. Tento pozemek není jen kusem země; je to základ pro domov plný lásky, radosti a nezapomenutelných rodinných momentů.

Začít stavět domov v Ledcích znamená dát vaší rodině příležitost růst v prostředí, které podporuje zdravý životní styl a poskytuje prostor pro osobní i společný rozvoj. Pokud toužíte po tom, aby vaše rodina žila v místě, které kombinuje krásu přírody s pohodlím moderního bydlení, neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku pozemku. Jsme zde, abychom vám pomohli krok za krokem na cestě k realizaci vašeho domova snů.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Vlastní ČOV
Zdroje vody Místní zdroj
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 78
Plocha pozemku 902 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

David Dvořáček, s.r.o.

Hradec Králové, Smiřická 329/44

Zobrazit kompletní nabídku RK

David Dvořáček, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist